en

Το ppissis.com.cy για δεύτερη χρονιά χορηγός του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά | Λάρνακα 2020

Το ppissis.com.cy για δεύτερη χρονιά χορηγός του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά | Λάρνακα 2020
29-10-2020

Η μηχανή σύγκρισης τιμών της Κύπρου, ppissis.com.cy με υπερηφάνεια χορηγεί για 2η συνεχή χρονιά το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην Λάρνακα από τις 06 μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2020.

Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία (ΚΥ.Σ.Ο.) και ο Όμιλος Φίλων Σκακιού (Ο.Φ.Ι.Σ.) είναι οι πιο παλιοί σκακιστικοί οργανισμοί στην Κύπρο, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, διαδίδουν και εξαπλώνουν το σκάκι σε ολόκληρο το νησί μας. Προχωρούν από κοινού ή και ξεχωριστά στη διοργάνωση πάνω από 30 σκακιστικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων σκακιστών σε αυτές. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι Σκακιστικά Τουρνουά, Καλλιτεχνικό Σκάκι, Σεμινάρια Προπονητικής και Διαιτησίας κ.τ.λ.

Ο ΟΦΙΣ και το Ξενοδοχείο Flamingo Beach Hotel Larnaca, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κ.Υ.Σ.Ο. και του Δήμου Λάρνακας και τη στήριξη της ΚΥ.Σ.Ο. και του ΚΟΑ, προχωρούμε όλοι μαζί στη συνδιοργάνωση του 2ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά, το μεγαλύτερο που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο.

Το τουρνουά αποτελεί ουσιαστικά επένδυση στα παιδιά μας, τους αυριανούς Κύπριους Σκακιστές Διεθνούς Επιπέδου. Γίνεται μια προσπάθεια μέσα από την οποία πολλά παιδιά θα αποκτήσουν κίνητρο να ασχοληθούν με το σκάκι, ένα άθλημα καθ’ ομολογία ωφέλιμο στον άνθρωπο σε όλες της φάσεις της ζωής του και ειδικότερα τη φάση της νεαρής ηλικίας. Τα παιδιά και οι υπόλοιποι σκακιστές θα έρθουν σε επαφή με σκακιστές πολύ υψηλού επιπέδου, παγκόσμιας κλάσης και θα αποκτήσουν δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] και να περιλαμβάνουν πλήρες όνομα, βαθμολογία FIDE, τηλέφωνο και ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Τουρνουά, εδώ.