en

4 προτάσεις δώρων για την ημέρα της μητέρας. Προλαβαίνεις!

4 προτάσεις δώρων για την ημέρα της μητέρας. Προλαβαίνεις!
12-05-2018

Η ημέρα της μητέρας πλησιάζει.

Ξέρεις, η ημέρα που όταν μιλάς με φίλους τη χαρακτηρίζεις απλά “μία ακόμα ανούσια γιορτή”. Είναι όμως η ημέρα που θέλεις να κάνεις δώρο στη μάμα σου περισσότερο απ’ όσο το θέλει εκείνη. Και το θέλεις γιατί ακόμα θυμάσαι πόσο χάρηκε, όταν ήσουν παιδάκι και της έδωσες μια ζωγραφιά σου, ειδικά για εκείνη την ημέρα. Γιατί ποιος άλλος άνθρωπος θα χαιρόταν με μία ζωγραφιά που καλλιτεχνικά άγγιζε τον πάτο, αλλά ήταν γεμάτη με αγάπη, αν όχι η μάμα σου;

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι έχεις μεγαλώσει κάπως για να βρεις τις ξυλομπογιές σου και να ζωγραφίσεις τα γνώριμα ανθρωπάκια και την καρδούλα, υπάρχουν εναλλακτικές. Το ppissis.com.cy είναι εδώ για σένα, να σε βοηθήσει να βρεις το δώρο που θα εκτιμήσει η μάμα σου, τώρα που πλέον μεγάλωσες.

 

women-running-shoes-cyprus
Σύγκρινε τιμές για γυναικεία αθλητικά παπούτσια!

Αθλητικά παπούτσια

Γιατί ποιος είπε πως οι γυναίκες μετά τα πρώτα -άντα δεν δικαιούνται να γυμνάζονται, ή απλά να αγαπάνε μια βόλτα στην κυπριακή φύση;

iPhone

Για τις χαι-τεκ μαμάδες, που ο αριθμός τους αυξάνεται ραγδαία. Όχι, μη πεις ότι η μάμα σου θέλει το facebook μόνο για να στέλνει “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” (ναι, με μεγάλα γράμματα) και gifs. Ίσως το δώρο σου τη βοηθήσει να αποκτήσει μία καλύτερη σχέση με την τεχνολογία.(Candy Crush, ξέρεις εσύ)

Μαγιό

Τι γιατί; Γιατί είμαστε στην Κύπρο!

Τablet

Για την ίδια κατηγορία μαμάδων που όμως η μετάβαση στο iphone είναι ένα κάπως τολμηρό βήμα. Άσε που το tablet έχει και μεγαλύτερη οθόνη, άρα θα μπορεί να σε παρακολουθεί που μέθυσες χθες το βράδυ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

*Η ομάδα του ppissis.com.cy συστήνει μαζί με το δώρο να σκεφτείτε και τη ζωγραφιά που είπαμε πιο πάνω. Μη ντρέπεσαι που οι δεξιότητές σου στη ζωγραφική είναι ίδιες με τότε που ήσουν 10 χρονών. Η μάμα σου θα την εκτιμήσει όσο και τότε!