el

Ίνταμπου εν ο ππισσης;

Ίνταμπου εν ο ππισσης;
20-02-2019

Τι προϊόντα πουλάει το ppissis.com.cy;

Το ppissis.com.cy δεν είναι κατάστημα και δεν πουλά προϊόντα. Είναι η μηχανή σύγκρισης τιμών της Κύπρου, όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα και αποτελεσματικά έρευνα αγοράς.

Τι είναι όμως η μηχανή σύγκρισης τιμών;

Είναι μία πλατφόρμα όπου μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα σχεδόν όλα τα προϊόντα των ηλεκτρονικών καταστημάτων της Κύπρου και να βρεις την καλύτερη τιμή της αγοράς. Για παράδειγμα, αντί να ψάχνεις σε κάθε κατάστημα την τιμή του Apple iPhone Xs, πατώντας εδώ βλέπεις τις τιμές σχεδόν όλων των καταστημάτων της Κύπρου. Αντίστοιχα, μπορείς να συγκρίνεις τιμές για όλα τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων που υπάρχουν στην Κύπρο.

price-comparison-engine-cyprus-ppissis

Πως πληρώνω στο ppissis.com.cy και πότε θα παραλάβω το προϊόν που αγόρασα

Όπως είπαμε, το ppissis.com.cy δεν είναι κατάστημα. Αφού βρεις το προϊόν που χρειάζεσαι, πατώντας το κουμπί “μετάβαση” μεταφέρεσαι αυτόματα στο συνδεδεμένο κατάστημα. Εκεί ολοκληρώνεις την πληρωμή σου και βλέπεις το χρόνο παράδοσης του προϊόντος σου.

Για ποιες κατηγορίες προϊόντων μπορώ να συγκρίνω τιμές στο ppissis.com.cy;

Θα απαντούσαμε, για ό,τι υπάρχει στην αγορά, αλλά αυτό θα ήταν μια υπερβολή. Μπορείς να περιηγηθείς στις κατηγορίες της πλατφόρμας επιλέγοντας το ανάλογο πεδίο της αρχικής σελίδας, ή χρησιμοποιώντας τη μπάρα αναζήτησης. Σήμερα περισσότερα από 100.000 προϊόντα της κυπριακής αγοράς βρίσκονται στη διάθεσή σου, μέσω της μηχανής σύγκρισης τιμών της Κύπρου, ταξινομημένα στις κατηγορίες Τεχνολογία, Μόδα, Σπίτι & Κήπος, Παιδικά & Βρεφικά, Sport & Hobby και Υγεία & Ομορφιά.

ppissis-cyprus-bazaraki-skroutz

Μπορώ να βρω μεταχειρισμένα προϊόντα από Κύπρο στο ppissis.com.cy;

Όχι. Στο ppissis.com.cy συμμετέχουν μόνο επιχειρήσεις και όχι φυσικά πρόσωπα ως πωλητές. Ακόμα και αν μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις πωλούν ανακατασκευασμένα (refurbished) προϊόντα, αυτά δεν ταξινομούνται στη μηχανή σύγκρισης τιμών. Υπάρχουν πολλά sites αγγελιών μεταχειρισμένων στην Κύπρο, αν δεν αναζητάς να αγοράσεις ένα καινούριο προϊόν. Ως ομάδα του ppissis.com.cy μας ενδιαφέρει η διευκόλυνση των καταναλωτών στη σύγκριση τιμών καινούριων, αυθεντικών και νόμιμων προϊόντων που πωλούνται στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Είναι κάτι σαν το bazaraki;

Όχι. Όπως είπαμε, στο ppissis.com.cy συμμετέχουν μόνο εγγεγραμμένες επιχειρήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ή άλλου κράτους-μέλους της Ε.Ε.
Επίσης, στο ppissis.com.cy δεν θα βρεις μεταχειρισμένα προϊόντα.

Είναι ένα site προσφορών στην Κύπρο, όπως το skroutz cy και το direct deals;

Στην ενότητα ppissis deals μπορείς να βρεις προϊόντα των συνεργαζόμενων καταστημάτων σε προσφορά, ή μειωμένη τιμή. Η μηχανή σύγκρισης τιμών ωστόσο, ταξινομεί το σύνολο των προϊόντων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως αν αυτά βρίσκονται σε προσφορά, ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο το ppissis.com.cy είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορείς να συγκρίνεις την τιμή πώλησης ενός προϊόντος στην κυπριακή αγορά;

Τι είναι η αξιολογήσεις των προϊόντων που βλέπω στο κάτω μέρος;

Η βαθμολογία των προϊόντων, προκύπτει από τη γνώμη των επισκεπτών της πλατφόρμας. Αν λοιπόν και εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν, μπορείς να συνδεθείς και στη συνέχεια να αξιολογήσεις κάποιο προϊόν, ή να αφήσεις κάποιο σχόλιο, βοηθώντας τους άλλους επισκέπτες.

ppissis-cyprus-bazaraki-skroutz-sales

Πως λειτουργεί η σύγκριση τιμών για τα καύσιμα;

Στη σχετική σελίδα, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές των καυσίμων. Η τοποθεσία σου θα εντοπιστεί αυτόματα και έτσι θα είσαι σε θέση να συγκρίνεις τις τιμές των πλησιέστερων πρατηρίων καυσίμων.