el

Τα ΝΑΙ και τα ΌΧΙ στην αγορά γυναικείων sneakers

Τα ΝΑΙ και τα ΌΧΙ στην αγορά γυναικείων sneakers
30-10-2020

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα sneakers της; Από το Λύκειο, οπότε και τα “σταράκια” σου, όπως έλεγες τα all star της converse, τα sneakers παραμένουν μία σταθερά στη ζωή σου.

Όχι μόνο γιατί αποτελούν μία safe επιλογή που συνδυάζεται εξαιρετικά και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε casual εμφάνιση, αλλά κυρίως γιατί είναι άνετα!

Μπορεί τα sneakers να ξεκίνησαν από την Αμερική, ως το τυπικό υπόδημα των αθλητών του μπάσκετ, όσων σύχναζαν σε γυμναστήρια και παιδιών μικρής ηλικίας, σύντομα όμως κατέκτησαν τις καρδιές των γυναικών.

Τα γυναικεία sneakers είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος ενός outfit που με κατάλληλους συνδυασμούς, μπορούν να κάνουν το στυλ σου μοναδικό. Η εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι οι πλέον ενδεδειγμένες για να τα φορέσεις, αφού ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους, μπορούν να είναι μια όχι μόνο καλαίσθητη αλλά και άνετη επιλογή, που αφήνει το πόδι σου να αναπνέει, όσο ζεστή και αν είναι μία ημέρα.

sneakers-cyprus-ppissis

Υπάρχουν ωστόσο μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς στην επιλογή των γυναικείων sneakers σου:

ΝΑΙ

Εμπιστεύσου την πρώτη εντύπωση και αγόρασε τα sneakers που σε κατέκτησαν! Είτε μέσω internet, είτε στο κατάστημα που πήγες πρόσφατα, σίγουρα ένα ζευγάρι σου τράβηξε την προσοχή. Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου, αφού το βασικότερο σε όλα μας τα παπούτσια είναι το πως αισθανόμαστε μέσα σε αυτά.

ΌΧΙ

Μην αγοράσεις το ζευγάρι που έχει βάλει στο μάτι η κολλητή σου. Όχι για να μη χαλάσει η σχέση σας, αλλά γιατί το στυλ σας είναι διαφορετικό. Ένα ζευγάρι που σε αυτήν θα ταιριάζει άψογα, σε εσένα μπορεί να φαίνεται παράταιρο.

ΝΑΙ

Μην περιοριστείς μόνο στην εμφάνιση των νέων σου sneakers. Τα sneakers είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές σου για μία casual εμφάνιση. Επομένως είναι πιθανό να τα φοράς αρκετά συχνά και για αρκετή ώρα. Η άνεση πρέπει ως εκ τούτου να είναι μία από τις βασικότερες παραμέτρους που θα σε κάνουν να επιλέξεις κάποιο ζευγάρι, έναντι ενός άλλου.

ΌΧΙ

Μην βασιστείς στο “συνηθισμένο” σου νούμερο. Πολλές μάρκες γυναικείων sneakers είναι κοινές με τα αθλητικά παπούτσια. Οι κατασκευαστές έχουν υιοθετήσει μικρές διαφορές στα sizes τους. Όταν όμως αναφερόμαστε σε αυτές τις μικρές διαφορές, θα πρέπει να σημειώσεις πως είναι ικανές να κάνουν ένα ζευγάρι παπούτσια, το νέο σου βασανιστήριο. Να είσαι επομένως σίγουρη πως το size που παραγγέλνεις, είναι αυτό που πράγματι ταιριάζει σε εσένα.

ΝΑΙ

Η τιμή δεν είναι το παν! Με αυτό εννοούμε πως τα sneakers σου δεν είναι αναγκαστικά ακριβά για να είναι καλόγουστα. Πριν αγοράσεις το νέο σου ζευγάρι λοιπόν, η έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη. Δες τις διαφορές στις τιμές, μεταξύ όψι μόνο των brands, αλλά και των καταστημάτων παπουτσιών, πριν παραγγείλεις το νέο σου ζευγάρι!

ΌΧΙ

Όχι, το να αγοράσεις sneakers που δεν είναι αυθεντικά, πίστεψέ μας, δεν είναι καλή ιδέα. Μην είσαι εύπιστη με τα facebook groups που πουλάνε παπούτσια σε μισή τιμή από τα καταστήματα. Ξέρεις πως υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό, που δε είναι άλλο, πως τα παπούτσια που εμπορεύονται δεν είναι αυθεντικά. Μην παίζεις λοιπόν την τύχη σου με την υγεία των ποδιών σου. Επίλεγε πάντα αξιόπιστα καταστήματα, όπως αυτά που βρίσκεις στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικείων sneakers του ppissis.com.cy.