el

Xiaomi Mi 9 unboxing αλά κυπριακά | by Techaholic

Xiaomi Mi 9 unboxing αλά κυπριακά | by Techaholic
07-04-2019

Το τελευταίο απόκτημα της Xiaomi, το Mi 9 έφτασε στην Κύπρο. Παρόλο που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των πιο αναμενόμενων κινητών για το 2019, όπως θα διαπιστώσετε οι ίδιοι, τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιάζουν.

Σε λιγότερα από 10′ μπορείς να δεις το unboxing του νέου Xiaomi Mi 9 από την ομάδα του Techaholic. Σε περίπτωση που αν και tech freak, δε γνωρίζεις ακόμα το συγκεκριμένο youtube κανάλι, να σου πούμε πως είναι made in Cyprus και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Αρκετά όμως με τα λόγια, πάμε στην κινητάρα:

Όπως μάλλον γνωρίζεις, για να βρίσκεσαι σε αυτό το blog, στο ppissis.com.cy, τη μηχανή Σύγκριση τιμών της Κύπρου, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές των καταστημάτων, πριν αγοράσεις το νέο σου Xiaomi Mi 9, καθώς και οποιοδήποτε άλλο κινητό τηλέφωνο σε ενδιαφέρει. Εμείς να συστήσουμε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς πολύ σύντομα θα το διαθέτουν περισσότερα κυπριακά καταστήματα.


Ακολούθησε τους Techaholic σε:

● YouTube: https://www.youtube.com/thetechaholic/

● Facebook: http://www.facebook.com/thetechaholic/

● Instagram:  https://www.instagram.com/the_techaholic

● Website: http://www.techaholic.gr

● Twitter: http://www.twitter.com/the_techaholic

● Android App: http://bit.ly/ttaandroid


Ελπίζουμε να βρήκες το unboxing του Xiaomi Mi 9, όσο ενδιαφέρον το βρήκαμε εμείς. Η αλήθεια είναι πως πλέον ο ανταγωνισμός των κατασκευαστών κινητών έχει αυξηθεί σημαντικά. Το ίδιο σημαντικά έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις μας ως καταναλωτές.

Ακόμα και όσοι έχουμε περάσει ελαφρώς την ηλικία των 25 ετών, επομένως ζήσαμε την εποχή που το MMS (αποστολή φωτογραφίας μέσω μηνύματος) ήταν μία μικρή επανάσταση, σήμερα μπορεί να σχολιάσουμε αρνητικά τα χιλιοστά των bezels στην οθόνη. Γιατί όμως αυτό να είναι κακό; Τα κινητά εξελίσσονται διαρκώς και ευτυχώς γι όλους μας, ακόμα και οι οικονομικές σειρές πολλών κατασκευαστών, έχουν να επιδείξουν αξιοπρεπέστατες επιδώσεις.

Αυτό ήταν άλλωστε εξ’ αρχής και το στοίχημα των κινητών της Xiaomi. Να παρέχει οικονομικές συσκευές, που θα ανταγωνίζονται τα αντίστοιχα μοντέλα των δυτικών εταιριών. Τι λέτε, τα έχει καταφέρει;

Μέχρι να τα ξαναπούμε, μπορείς να βρεις την καλύτερη τιμή για το Xiaomi Mi 9 στην Κύπρο, εδώ.